2015-06-16 20:04

2015-06-16 20:04

Trippelklassiker

ARVIKA: Skolidrott

I samband med förra veckans skolavslutning passade Solbergagymnasiet på att dela ut medaljer till årets Trippelklassiker, det vill säga de elever och lärare som fullföljt Solbergaklassikerns fyra delmoment de tre senaste åren.

Medaljörer i år blev: Marie Aronsson, Josefin Holmqvist Göthberg, Frida Axelsson, Agnes Ekbrant, Elin Andersson, Johan Andersson, Moa Andersson, Anders Björklund, Christoffer Bjerklund, Elin Brask, Johan Byberg, Emma Dahlin, Josefine Eriksson, Emma Johanson, Felicia Johansson, Oskar Johansson, Sanna Lindblom, Karolina Malmstedt, Sandra Matsson, Annie Milde, Amanda Nilsson, Lovisa Persson, David Rosendal, Simon Andersson, Mattias Blom, Petter Fredriksson, Martin Olsson och Marie Persson. I samband med den prisutdelningen fick läraren Monica Gerdin ta emot en medalj, då hon lyckats genomföra klassikern fem år i rad.

Medaljörer i år blev: Marie Aronsson, Josefin Holmqvist Göthberg, Frida Axelsson, Agnes Ekbrant, Elin Andersson, Johan Andersson, Moa Andersson, Anders Björklund, Christoffer Bjerklund, Elin Brask, Johan Byberg, Emma Dahlin, Josefine Eriksson, Emma Johanson, Felicia Johansson, Oskar Johansson, Sanna Lindblom, Karolina Malmstedt, Sandra Matsson, Annie Milde, Amanda Nilsson, Lovisa Persson, David Rosendal, Simon Andersson, Mattias Blom, Petter Fredriksson, Martin Olsson och Marie Persson. I samband med den prisutdelningen fick läraren Monica Gerdin ta emot en medalj, då hon lyckats genomföra klassikern fem år i rad.