2015-05-10 20:36

2015-05-10 20:36

Jössefors tappade

JÖSSEFORS: Fotboll

Både Jössefors och Mangskog har blandat och gett, med både vinster och förluster, i inledningen av division V-spelet och då var det väl ganska passande med ett oavgjort resultat, 3-3, när de båda lagen drabbade samman på Forshälla i fredags.

I hemmalaget var man dock inte speciellt nöjda med en poäng från det här derbyt, vilket är lätt förståeligt med tanke på att man hade ledningen med

3-1 med mindre än 20 minuter kvar på matchklockan.

– Vi har hemmamatch och vi gör tre mål. Det här ska vi inte släppa, konstaterade en besviken hemmatränare, Tofiq Salehi.

Ställer till det

Dessutom sved det lite extra att både reduceringen och kvitteringen kom efter givmilda insatser av Jösseforsspelarna själva.

– Det är tyvärr vi själva som ställer till det.

Båda målen kom efter att man gett Mangskogs Simon Röhr tid och fria tyglar ute på sin kant. I den 73:e minuten hittade han in med ett klockrent inlägg till Henrik Ryman som mycket snyggt nickade in 3-2. I den 90:e minuten gick han själv fram och dunkade in kvitteringen till 3-3, efter att Jössefors drällt bort bollen på mitten.

– Vi springer runt och tar inte hjälp av varandra, vi måste bli lite smartare än så. Så här skitnödiga får vi inte bli, men samtidigt så är det ju så här det är i derbyn. Det är mycket vilja och det går aldrig att slappna av.

Ingen bra start

Salehi var heller inte speciellt nöjd med inledningen av matchen, då det mesta handlade om gästande MSK, men efter att Simon Alberg skjutit in 0-1 så vaknade hemmalaget till och tog ett stadigt tag om matchen.

– Vi kom igång efter deras mål och började rulla på.

Jössefors lagkapten Andreas Johansson kvitterade till 1-1 i slutminuterna av den första halvleken, på straff, och i den andra byggde Hossin Simani på med 2-1 – med en högflygande Kung Fu-spark – och Abid Salehi med 3-1, efter en finfin träff utifrån den vänstra delen av straffområdet.

– Så långt såg det riktigt bra ut, men sedan föll vi tillbaka i det spel vi hade i början av matchen.

I hemmalaget utgår beröm till mittfältsnavet Andreas ”Baron” Johansson och inhopparen Sulejman Catovic, som fick komma in istället för Rezgar Salehi i ett tidigt skede av matchen.

I hemmalaget var man dock inte speciellt nöjda med en poäng från det här derbyt, vilket är lätt förståeligt med tanke på att man hade ledningen med

3-1 med mindre än 20 minuter kvar på matchklockan.

– Vi har hemmamatch och vi gör tre mål. Det här ska vi inte släppa, konstaterade en besviken hemmatränare, Tofiq Salehi.

Ställer till det

Dessutom sved det lite extra att både reduceringen och kvitteringen kom efter givmilda insatser av Jösseforsspelarna själva.

– Det är tyvärr vi själva som ställer till det.

Båda målen kom efter att man gett Mangskogs Simon Röhr tid och fria tyglar ute på sin kant. I den 73:e minuten hittade han in med ett klockrent inlägg till Henrik Ryman som mycket snyggt nickade in 3-2. I den 90:e minuten gick han själv fram och dunkade in kvitteringen till 3-3, efter att Jössefors drällt bort bollen på mitten.

– Vi springer runt och tar inte hjälp av varandra, vi måste bli lite smartare än så. Så här skitnödiga får vi inte bli, men samtidigt så är det ju så här det är i derbyn. Det är mycket vilja och det går aldrig att slappna av.

Ingen bra start

Salehi var heller inte speciellt nöjd med inledningen av matchen, då det mesta handlade om gästande MSK, men efter att Simon Alberg skjutit in 0-1 så vaknade hemmalaget till och tog ett stadigt tag om matchen.

– Vi kom igång efter deras mål och började rulla på.

Jössefors lagkapten Andreas Johansson kvitterade till 1-1 i slutminuterna av den första halvleken, på straff, och i den andra byggde Hossin Simani på med 2-1 – med en högflygande Kung Fu-spark – och Abid Salehi med 3-1, efter en finfin träff utifrån den vänstra delen av straffområdet.

– Så långt såg det riktigt bra ut, men sedan föll vi tillbaka i det spel vi hade i början av matchen.

I hemmalaget utgår beröm till mittfältsnavet Andreas ”Baron” Johansson och inhopparen Sulejman Catovic, som fick komma in istället för Rezgar Salehi i ett tidigt skede av matchen.