2015-03-26 16:15

2015-03-26 16:15

Strålande insatser i Fair Play Trophy

DEGERFORS

Den 22:a upplagan av inomhusturneringen i fotboll för årskurs 6, Landslagets Fair Play Trophy, har genomfört sitt distriktsslutspel i Stora Halla, Degerfors.

66 klasser har deltagit i poolspel under vintern och till slutspelet hade nio kvalificerat sig. Västvärmland representerades av Silbodal 6B, Årjäng, och Dottevik 6B, Arvika.

Båda klasserna vann i stor stil sina grupper men blev sedan lite oturligt lottade mot varandra i semi. En semifinal som slutade 4-4 vid full tid och där straffar fick avgöra. Silbodal drog det längsta strået och fick sen i finalen möta Karlberg 6B från Karlskoga.

Finalen blev en jämn match där Årjängsklassen var den något bättre. 2-2 vid full tid betydde nya straffar, men denna gång fick Silbodal se sig besegrade – men en hedrande andra plats fick man med sig.

Dottevik 6B slutade delad trea.

66 klasser har deltagit i poolspel under vintern och till slutspelet hade nio kvalificerat sig. Västvärmland representerades av Silbodal 6B, Årjäng, och Dottevik 6B, Arvika.

Båda klasserna vann i stor stil sina grupper men blev sedan lite oturligt lottade mot varandra i semi. En semifinal som slutade 4-4 vid full tid och där straffar fick avgöra. Silbodal drog det längsta strået och fick sen i finalen möta Karlberg 6B från Karlskoga.

Finalen blev en jämn match där Årjängsklassen var den något bättre. 2-2 vid full tid betydde nya straffar, men denna gång fick Silbodal se sig besegrade – men en hedrande andra plats fick man med sig.

Dottevik 6B slutade delad trea.