2018-08-03 13:49

2018-08-03 13:49

Final för sommarkvällar

MUSIK

Under sommaren har det varje tisdag varit programkvällar på Billingsudde med varierat program. Trots den mycket varma sommaren har det kommit mycket folk och njutit av den vackra miljön, serveringen och programmen.

I morgon tisdag är det final för i sommar då Sarah och David Åhström sjunger och spelar med ett blandat program som de kallar ”minns du sången”.

Sarah och David är kända i Arvikatrakten där de uppträtt med sin sång och musik av olika kategorier och låter även publiken sjunga med i sångerna.

Under sommaren har det varje tisdag varit programkvällar på Billingsudde med varierat program. Trots den mycket varma sommaren har det kommit mycket folk och njutit av den vackra miljön, serveringen och programmen.

I morgon tisdag är det final för i sommar då Sarah och David Åhström sjunger och spelar med ett blandat program som de kallar ”minns du sången”.

Sarah och David är kända i Arvikatrakten där de uppträtt med sin sång och musik av olika kategorier och låter även publiken sjunga med i sångerna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.