2018-06-13 14:22

2018-06-13 14:22

Dotter framför ny singel i teve

ARVIKA

På fredag släpper Johanna Jansson från Arvika en ny singel under sitt artistnamn Dotter.

Singeln heter ”Heatwave” och Dotter kommer att framföra den live i TV4:s Nyhetsmorgon på söndag.

Sedan hon medverkade i Melodifestivalen med låten ”Cry” har flera dörrar öppnats för henne, bland annat en turné som förband till Miss Li. I sommar gör hon en rad spelningar, bland annat på festivalen ”Peace and love”.

Singeln heter ”Heatwave” och Dotter kommer att framföra den live i TV4:s Nyhetsmorgon på söndag.

Sedan hon medverkade i Melodifestivalen med låten ”Cry” har flera dörrar öppnats för henne, bland annat en turné som förband till Miss Li. I sommar gör hon en rad spelningar, bland annat på festivalen ”Peace and love”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.