2016-10-04 10:08

2016-10-04 10:08

Py Bäckman värmde

ARVIKA: Konsert i Mikaelikyrkan

I söndags var det mârtenskonsert i Mikaelikyrkan med Py Bäckman ackompanjerad av Ann-Marie Henning, piano, och kören Tonkraft under ledning av Karin Birgersson.

Bäckman framförde egna dikter och låtar som ”Jag lever” och tillsammans med kören sjöngs bland annat ”Gabriellas sång”, ”Stad i ljus” och ”Halleluja”. Samtliga låtar har Py skrivit själv eller är textförfattare till. Förutom solokarriären har Bäckman varit verksam som låtskrivare och samarbetat med ett flertal artister, till exempel Tommy Körberg och Nordman.

Bäckman framförde egna dikter och låtar som ”Jag lever” och tillsammans med kören sjöngs bland annat ”Gabriellas sång”, ”Stad i ljus” och ”Halleluja”. Samtliga låtar har Py skrivit själv eller är textförfattare till. Förutom solokarriären har Bäckman varit verksam som låtskrivare och samarbetat med ett flertal artister, till exempel Tommy Körberg och Nordman.