2016-06-11 15:35

2016-06-11 15:35

Snart premiär för Värmlänningarna

KULTUR

Den 19 juni är det premiär för folklustspelet Värmlänningarna vid Rackstadmuseet i Arvika.

Sällskapet Wermlänningarna står återigen bakom spelet. Nya i uppsättningen kommande säsong är Anders Nilsson som drängen Anders, Emilia Nilsson som mamsell Lotta, Björn Andersson som Torpar-Jan och Carl Jansson som Hinke.

Värmlänningarna uppförs också vid Holmedals hembygdsgård 31 juli och vid Kristinehamns hembygdsgård den 7 augusti.

Sällskapet Wermlänningarna står återigen bakom spelet. Nya i uppsättningen kommande säsong är Anders Nilsson som drängen Anders, Emilia Nilsson som mamsell Lotta, Björn Andersson som Torpar-Jan och Carl Jansson som Hinke.

Värmlänningarna uppförs också vid Holmedals hembygdsgård 31 juli och vid Kristinehamns hembygdsgård den 7 augusti.