2016-05-24 12:46

2016-05-24 12:46

Kreativ kväll om skapelsen

MANGSKOG

Mangskogs församlings vårkonsert på torsdag samlar körer, solister, miniorer och spelmanslag till en musikkväll med tema skapelsen. Barnen har arbetat med djur, natur, mörker, ljus under våren för att illustrera skapelsen och det blir en liten utställning i kyrkan.

Kyrkokören, barnkören NonStop, Cecilia André, Marie Jaller och Erica Fager kommer att sjunga bla Summertime och Himlen är oskyldigt blå, och spelmanslaget kommer att spela både själva och tillsammans med körerna tex ur Träd in i dansen och kyrkmarsch från Upland, Allt ackompanjeras av Carina Tholf, Anna Tunström leder körerna och miniorledare Katja Handzic medverkar.

Efter konserten blir det glasscafé.

Kyrkokören, barnkören NonStop, Cecilia André, Marie Jaller och Erica Fager kommer att sjunga bla Summertime och Himlen är oskyldigt blå, och spelmanslaget kommer att spela både själva och tillsammans med körerna tex ur Träd in i dansen och kyrkmarsch från Upland, Allt ackompanjeras av Carina Tholf, Anna Tunström leder körerna och miniorledare Katja Handzic medverkar.

Efter konserten blir det glasscafé.