2016-05-04 08:42

2016-05-04 08:42

SE-Quartet spelar i aulan

ARVIKA

På söndag 8 maj blir det en konsert med SE-Quartet i aulan, Musikhögskolan Ingesund.

Musiken är tonsatt av gruppens egna medlemmar och är inspirerad av bland annat Keith Jarretts nordiska kvartett från 70 och 80-talet. SE-Quartet’s musik kretsar omkring ett starkt melodiskt uttryck och ett levande interaktivt samspel mellan fyra likasinnade musiker som dels har koll på traditionen och samtidigt skapar något nytt. SE-Quartet har gjort två skivor och spelat drygt 70 konserter i Sverige, Danmark och Norge.

Bandet består av Arvikabon Antti Ojala på trummor, David Ehrlin, saxofon och basklarinett, Rasmus H Thomsen, piano och didgeridoo och Patrik Hanson, kontrabas.

Konserten är ett samarrangemang mellan Arvika jazz & blues och Musikhögskolan Ingesund.

Musiken är tonsatt av gruppens egna medlemmar och är inspirerad av bland annat Keith Jarretts nordiska kvartett från 70 och 80-talet. SE-Quartet’s musik kretsar omkring ett starkt melodiskt uttryck och ett levande interaktivt samspel mellan fyra likasinnade musiker som dels har koll på traditionen och samtidigt skapar något nytt. SE-Quartet har gjort två skivor och spelat drygt 70 konserter i Sverige, Danmark och Norge.

Bandet består av Arvikabon Antti Ojala på trummor, David Ehrlin, saxofon och basklarinett, Rasmus H Thomsen, piano och didgeridoo och Patrik Hanson, kontrabas.

Konserten är ett samarrangemang mellan Arvika jazz & blues och Musikhögskolan Ingesund.