2016-04-29 10:45

2016-04-29 10:45

Dockteater med Arabiska teatern

ARVIKA: Kulturprojekt i samband med De ungas vårsalong

På lördag, den 30 april, arrangeras dockteater med Arabiska teatern i Konsthallen.

Det är det andra tillfället i kulturprojektet som riktat mot asylsökande/flyktingboenden och ensamkommande flyktingbarn. Det första hölls den 12 mars, en workshop med masktillverkning och dramatiseringsövningar.

Nu är det dags för fortsättningen, vilket alltså sker på lördag, i anslutning till De ungas vårsalong i Konsthallen.

Under det här tillfället deltar dockteaterpedagogen Mustafa Aldarwish, Arabiska teatern. Workshopen kommer att hållas i Bildskolan Pilens lokaler och bakgårdens scen är platsen för föreställningen. Deltagare är personer från målgruppen som nämnts ovan.

På eftermiddagen ger Arabiska teatern en dockteaterföreställning för allmänheten och inbjudna gäster.

Bildskolan Pilen och Arvika Konstförening driver projektet med stöd av Region Värmland.

Det är det andra tillfället i kulturprojektet som riktat mot asylsökande/flyktingboenden och ensamkommande flyktingbarn. Det första hölls den 12 mars, en workshop med masktillverkning och dramatiseringsövningar.

Nu är det dags för fortsättningen, vilket alltså sker på lördag, i anslutning till De ungas vårsalong i Konsthallen.

Under det här tillfället deltar dockteaterpedagogen Mustafa Aldarwish, Arabiska teatern. Workshopen kommer att hållas i Bildskolan Pilens lokaler och bakgårdens scen är platsen för föreställningen. Deltagare är personer från målgruppen som nämnts ovan.

På eftermiddagen ger Arabiska teatern en dockteaterföreställning för allmänheten och inbjudna gäster.

Bildskolan Pilen och Arvika Konstförening driver projektet med stöd av Region Värmland.