2016-04-21 16:21

2016-04-21 16:21

Flöjtklassen ger konsert

ARVIKA

I morgon kväll, fredag, blir det konsert med flöjtklassen vid Musikhögskolan Ingesund.

De kommer att spela högt och lågt, stort och smått, i samarbete med studenter på långväga besök från Iceland Academy of the Arts i Reykjavik. Det hela leds av respektive lärare, Ann Elkjär och Martial Nardeau, och den senare är även gästartist.

De kommer att spela högt och lågt, stort och smått, i samarbete med studenter på långväga besök från Iceland Academy of the Arts i Reykjavik. Det hela leds av respektive lärare, Ann Elkjär och Martial Nardeau, och den senare är även gästartist.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.