2016-04-19 15:52

2016-04-19 15:52

Trombonister möter en mästare

ARVIKA

På torsdag blir det brass på Ingesund med Ingesunds trombonklass och läraren Eric Lindblom.

Solist är Dr John Marcellus, ett stort namn bland trombonister i världen över och är hedersprofessor vid Eastman School of Music, Rochester, USA. Dessutom före detta president av International Trombone Association. Han har genom sin undervisning utvecklat och fått fram trombonister som sedermera arbetar som musiker i olika orkestrar runt om i hela världen. Dr. Marcellus har själv spelat i många olika orkestrar, varit ledare eller solist.

Solist är Dr John Marcellus, ett stort namn bland trombonister i världen över och är hedersprofessor vid Eastman School of Music, Rochester, USA. Dessutom före detta president av International Trombone Association. Han har genom sin undervisning utvecklat och fått fram trombonister som sedermera arbetar som musiker i olika orkestrar runt om i hela världen. Dr. Marcellus har själv spelat i många olika orkestrar, varit ledare eller solist.