2016-03-23 08:32

2016-03-23 08:32

T-Bear på Wilmas

ARVIKA

På lördag blir det blues för hela slanten på Wilmas musikpub då T-Bear and the Dukes kommer dit för en spelning.

Arvikabandet har under våren haft en hel del spelningar i Norge och kommer att återvända dit för ytterligare spelningar i april. Så den som vill se bandet kanske ska passa på, för sen finns ingen inplanerad spelning i Arvika förrän i september.

Arvikabandet har under våren haft en hel del spelningar i Norge och kommer att återvända dit för ytterligare spelningar i april. Så den som vill se bandet kanske ska passa på, för sen finns ingen inplanerad spelning i Arvika förrän i september.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.