2016-03-22 16:06

2016-03-22 16:06

Kajsa Kjönsberg visar stickat

GRUMS

Kaisa Kjönsberg ställer ut sina stickade kreationer hos Mimmi Design i Pikenberg utanför Grums i påsk.

Kaisa Kjönsberg är född och uppvuxen i Folldal i Norge men bor sedan mitten av 80-talet i Arvika. Hon lärde sig tidigt att sticka – det var så det var på landsbygden. Mamma, tanter, grannar, syskon, alla stickade de plagg som man skulle använda.

Kaisa Kjönsberg var ovanligt intresserad av att skapa sina egna modeller och färgkombinationer. Kaisa stickar alla plagg för hand och vill gärna inspirera med sitt stickande.

Kaisa finns på plats på påskafton då hon berättar om sitt stickande och underhåller med gitarren.

Kaisa Kjönsberg är född och uppvuxen i Folldal i Norge men bor sedan mitten av 80-talet i Arvika. Hon lärde sig tidigt att sticka – det var så det var på landsbygden. Mamma, tanter, grannar, syskon, alla stickade de plagg som man skulle använda.

Kaisa Kjönsberg var ovanligt intresserad av att skapa sina egna modeller och färgkombinationer. Kaisa stickar alla plagg för hand och vill gärna inspirera med sitt stickande.

Kaisa finns på plats på påskafton då hon berättar om sitt stickande och underhåller med gitarren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.