2016-03-11 10:35

2016-03-11 10:35

Freddy Kalas gästar Rajjens

ARVIKA

Populära Freddy Kalas gästar Rajjens i Arvika på fredag.

Freddy Kalas, det norska afterski- och allsångsfenomenet, ligger bakom hitsen ”Pinne för landet” och jullåten ”Hey Ho” (som nådde närmare 10 miljoner streams på Spotify på ett par veckor och blev Itunes #1 i Sverige). I slutet av februari var han med i norska melodifestivalen och slutade tvåa med bidraget ”Feel Da Rush” som nu ligger på första plats på Spotify Norge Top 50 och klättrar på den svenska listan. Freddy Kalas gör nu succé på Svenska klubbar med utsålda shower över hela landet och ikväll är det Arvikas tur.

Freddy Kalas, det norska afterski- och allsångsfenomenet, ligger bakom hitsen ”Pinne för landet” och jullåten ”Hey Ho” (som nådde närmare 10 miljoner streams på Spotify på ett par veckor och blev Itunes #1 i Sverige). I slutet av februari var han med i norska melodifestivalen och slutade tvåa med bidraget ”Feel Da Rush” som nu ligger på första plats på Spotify Norge Top 50 och klättrar på den svenska listan. Freddy Kalas gör nu succé på Svenska klubbar med utsålda shower över hela landet och ikväll är det Arvikas tur.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.