2016-02-19 11:07

2016-02-19 11:07

Popkollo kör i sommar igen

ARVIKA

Under tre somrar har det arrangerats popkollo i Arvika och nu siktar arrangörerna på ett nytt sommarläger på Ingesund även denna sommar.

Popkollo är ett musikläger för tjejer och transpersoner, arrangerat av föreningen Equalize music tillsammans med riksorganisationen Popkollo. Popkollo ska vara en trygg ingång till musikens värld för grupper som är underrepresenterade, som det ser ut i dag. Deltagarna får prova att spela i band och uppträda på konsert, samt delta i workshops. Anmälan till sommarens kollo öppnade den 10 februari och lägret hålls i början av juli.

Popkollo är ett musikläger för tjejer och transpersoner, arrangerat av föreningen Equalize music tillsammans med riksorganisationen Popkollo. Popkollo ska vara en trygg ingång till musikens värld för grupper som är underrepresenterade, som det ser ut i dag. Deltagarna får prova att spela i band och uppträda på konsert, samt delta i workshops. Anmälan till sommarens kollo öppnade den 10 februari och lägret hålls i början av juli.