2016-02-17 16:17

2016-02-17 16:17

Konsert med kör och stråkorkester

STAVNÄS-HÖGERUD

Stavnäs-Högeruds kyrkokör bjuder in till konsert tillsammans med Arvika stråkorkester i Högeruds kyrka på lördag.

Under ledning av dirigent Göran Lindskog kommer det spelas duett ur Vivaldis Gloria, basaria ur Bachs Juloratoriet. Orkestern kommer att fortsätta spela Bach och sedan samlas alla medverkande i en Missa Brevis av Mozart. Avslutningsvis blir det musik av estländska Piret Rips, en nu levande kvinnlig tonsättare. Solister är Ia Hultén, Anna Tunström, Roland Algesten och Fredrik Helgesson.

Under ledning av dirigent Göran Lindskog kommer det spelas duett ur Vivaldis Gloria, basaria ur Bachs Juloratoriet. Orkestern kommer att fortsätta spela Bach och sedan samlas alla medverkande i en Missa Brevis av Mozart. Avslutningsvis blir det musik av estländska Piret Rips, en nu levande kvinnlig tonsättare. Solister är Ia Hultén, Anna Tunström, Roland Algesten och Fredrik Helgesson.