2016-02-09 14:02

2016-02-09 14:02

Per-Inge berättar på Konsthallen

ARVIKA

I morgon kväll, onsdag, kommer Per-Inge Fridlund till Konsthallen för cirka en timmes berättande om utställningens Arvikakonstnärer.

Utställningen heter ”Axel Hennix - i döda konstnärers sällskap”. Det blir som en repris på Per-Inge Fridlunds invigning av utställningen, men nu med extra kuriosa kring konstnärerna på utställningen. I utställningen ingår verk av bland andra Våge Albråten, Thore Andersson, Lisa Aurell och Märta Zetterqvist.

Utställningen heter ”Axel Hennix - i döda konstnärers sällskap”. Det blir som en repris på Per-Inge Fridlunds invigning av utställningen, men nu med extra kuriosa kring konstnärerna på utställningen. I utställningen ingår verk av bland andra Våge Albråten, Thore Andersson, Lisa Aurell och Märta Zetterqvist.