2016-01-22 13:38

2016-01-22 13:38

Föreläser om Svalbard

ARVIKA

På tisdag bjuder föreningen Norden in till en föreläsningskväll på biblioteket i Arvika. Arvikabon Knut Lykken ger då en föreläsning om det ”exotiska Svalbard - forntid, nutid och miljömedvetandets fyrtorn. Föreläsningen ges som ett bildkåseri.

Svalbard är en norsk ögrupp i Arktis, med sju större öar och flera mindre. Under vinterhalvåret kommer solen inte över horisonten på cirka fyra månader.

På tisdag bjuder föreningen Norden in till en föreläsningskväll på biblioteket i Arvika. Arvikabon Knut Lykken ger då en föreläsning om det ”exotiska Svalbard - forntid, nutid och miljömedvetandets fyrtorn. Föreläsningen ges som ett bildkåseri.

Svalbard är en norsk ögrupp i Arktis, med sju större öar och flera mindre. Under vinterhalvåret kommer solen inte över horisonten på cirka fyra månader.