2015-12-14 09:56

2015-12-14 09:56

Söker bidrag för ny fotofestival

ARVIKA

Naturfotograferna har vartannat år arrangerat Arvika Fotofestival.

I februari 2016 är det dags igen och bland annat kommer det att visas bilder av Tommy Johansson och Tomas Gustavsson som gjort en resa till Alaska. Trondheimsparet Orsolya och Erlend Haarberg deltar med program från Island och den svenska fjällvärlden. Den välkände fågelfotografen Brutus Östling återkommer och avslutar festivalen. Nu söker föreningen ett projektstöd från kommunen på 30 000 kronor.

I februari 2016 är det dags igen och bland annat kommer det att visas bilder av Tommy Johansson och Tomas Gustavsson som gjort en resa till Alaska. Trondheimsparet Orsolya och Erlend Haarberg deltar med program från Island och den svenska fjällvärlden. Den välkände fågelfotografen Brutus Östling återkommer och avslutar festivalen. Nu söker föreningen ett projektstöd från kommunen på 30 000 kronor.