2015-12-04 06:00

2015-12-04 06:00

Dags för julkonsert i sporthallen

ARVIKA

Imorgon, lördag, är det dags för en av de större traditionella julkonserterna i Arvika.

Musikhögskolan Ingesund lockar publiken till sporthallen med en traditionell och populär tillställning som bjuder på julstämning med härlig musikalisk inramning i adventstiden. Det mäktiga luciatåget inleder som brukligt och sedan brakar det loss med julklanger från olika vinklar och vrår, både storslaget och intimt.

Studenter och lärare framträder i mindre och större ensembler och bjuder på en lekfull och vacker julrepertoar.

Det bjuds på glögg och Arvika Innebandyförening ordnar med fikaservering.

Musikhögskolan Ingesund lockar publiken till sporthallen med en traditionell och populär tillställning som bjuder på julstämning med härlig musikalisk inramning i adventstiden. Det mäktiga luciatåget inleder som brukligt och sedan brakar det loss med julklanger från olika vinklar och vrår, både storslaget och intimt.

Studenter och lärare framträder i mindre och större ensembler och bjuder på en lekfull och vacker julrepertoar.

Det bjuds på glögg och Arvika Innebandyförening ordnar med fikaservering.