2015-11-27 10:40

2015-11-27 10:40

Årets tema är julstök

ARVIKA: Julutställning hos Arvika Konsthantverk

I helgen är det första advent och på lördag öppnar årets julutställning på Arvika Konsthantverk.

I år är temat Julstök. Man har skapat flera små julpyntade miljöer med föremål i keramik, glas, smide, textilier och annat konsthantverk som medlemmarna tillverkat. Ett juldukat middagsbord, en liten glöggvrå och så det stora bastanta träbordet för julstök. ”Alla medlemmar bidrar alltid med något på något sätt till julutställningen, säger keramikern Ulla Nilsson.

I år är temat Julstök. Man har skapat flera små julpyntade miljöer med föremål i keramik, glas, smide, textilier och annat konsthantverk som medlemmarna tillverkat. Ett juldukat middagsbord, en liten glöggvrå och så det stora bastanta träbordet för julstök. ”Alla medlemmar bidrar alltid med något på något sätt till julutställningen, säger keramikern Ulla Nilsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.