2015-11-16 11:32

2015-11-16 11:48

Förenas i Hönan och ägget

ARVIKA

Skulpturen Hönan och ägget av Ulf Johnsson och Kerstin Merlin Eriksdotter finns nu till beskådan på Arvika stadsbibliotek. Arvikabon Johnsson står för stenhuggeriet medan Merlin Eriksdotter från Göteborg står för bronsdelen.

– Ägget är i gnejs från Svandal i Bohuslän och sockeln i gabbro från Lappland, säger Johnsson.

– Ägget är i gnejs från Svandal i Bohuslän och sockeln i gabbro från Lappland, säger Johnsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.