2015-11-12 16:40

2015-11-12 16:40

Gärdestadkväll hos visklubben

BILLINGSUDDE: Viskväll med projektkör och artister

I tv-programmet Sikta mot stjärnorna gjorde Johan Eriksson från Malung stor succé med sin imitation av artisten och låtskrivaren Ted Gärdestad.

Sedan dess har Johan sjungit Teds odödliga låtar och på lördag gästar han och gitarristen Doffe Sundberg Stavnäs Visklubb med programmet För kärlekens skull.

Artisten Ted Gärdestad dog ung men hans låtar har blivit odödliga och förutom titelmelodin För kärlekens skull kommer Johan Eriksson att både berätta om bröderna Ted och Kenneth Gärdestad och bjuda på deras älskade musik.

Viskvällens förband kommer denna gång att utgöras av nybildade Stavnäs Viskör, en projektkör som under hösten tränat i Visklubbens regi under ledning av Ingegerd Karlsson och Sven Årnes. Ännu ett spännande kulturprojekt som mottagits väl i bygden!

Sedan dess har Johan sjungit Teds odödliga låtar och på lördag gästar han och gitarristen Doffe Sundberg Stavnäs Visklubb med programmet För kärlekens skull.

Artisten Ted Gärdestad dog ung men hans låtar har blivit odödliga och förutom titelmelodin För kärlekens skull kommer Johan Eriksson att både berätta om bröderna Ted och Kenneth Gärdestad och bjuda på deras älskade musik.

Viskvällens förband kommer denna gång att utgöras av nybildade Stavnäs Viskör, en projektkör som under hösten tränat i Visklubbens regi under ledning av Ingegerd Karlsson och Sven Årnes. Ännu ett spännande kulturprojekt som mottagits väl i bygden!