2015-11-06 13:34

2015-11-06 13:34

Teresa Indebetou leker med pianot

ARVIKA

På söndag kväll underhåller Teresa Indebetou Trio från Göteborg på Rackstadmuseets scen. Publiken får ta del av egenkomponerad, lekfull och innerlig pianojazz – instrumentalt eller med finurliga texter.

Teresa Indebetou med band spelar pianobaserad jazz med influenser från såväl folk- som konstmusik. Musiken är melodiös och rytmisk med mycket dynamik, vokalt och instrumentalt i en skön blandning. Med sin trio skapar hon en jazz av yppersta klass och med varma melodier och ett lekfullt driv, sånger utan stora åthävor men sprängfyllda av kärlek och genuin musikalitet.

Gruppen har släppt tre skivor, Flowing, Cooking och Present.

Gruppen består av: Teresa Indebetou (piano, sång), Jenny Kristoffersson (kontrabas) och Martina Almgren (trummor).

Konserten är ett samarrangemang mellan Musikhögskolan Ingesund och Arvika Jazz & Blues

Teresa Indebetou med band spelar pianobaserad jazz med influenser från såväl folk- som konstmusik. Musiken är melodiös och rytmisk med mycket dynamik, vokalt och instrumentalt i en skön blandning. Med sin trio skapar hon en jazz av yppersta klass och med varma melodier och ett lekfullt driv, sånger utan stora åthävor men sprängfyllda av kärlek och genuin musikalitet.

Gruppen har släppt tre skivor, Flowing, Cooking och Present.

Gruppen består av: Teresa Indebetou (piano, sång), Jenny Kristoffersson (kontrabas) och Martina Almgren (trummor).

Konserten är ett samarrangemang mellan Musikhögskolan Ingesund och Arvika Jazz & Blues