2015-10-30 10:33

2015-10-30 10:33

Dags för rock'n'roll i folkets hus

JÖSSEFORS: Matchbox, Snakebite och Surfin' Birds står på scenen

På lördag, den 31 oktober, är det dags för rock'n'roll i Jössefors folkets igen. På scenen står två lokala band, men också det engelska rockabillybandet Matchbox.

Det är tredje året i rad som Jössefors folkets hus förvandlas till en självklar samlingspunkt för rockälskande artister och besökare.

Den här gången kommer ett känt, engelskt rockabillyband på besök. Matchbox bildades på 1970-talet och fick ett flertal stora hitlåtar, bland annat Rockabilly Rebel. Nu kommer de alltså till Jössefors och arrangörerna – Folkets husföreningen själva – räknar med att britterna kommer att bjuda på en hejdundrande rock n’rollshow.

Snakebite är välkända för de flesta Arvikabor. Bandet släppte sitt senaste album – Rock It Throught The Blues – i våras och ytterligare en skiva är på gång, en split CD tillsammans med ett annat stort engelskt rock'n’roll band – Wild Engels. Under året har Snakebite gjort flera spelningar i Sverige, men också ute i Europa och i Japan.

Under kvällen spelar också Arvikabandet, Surfin' Birds, som spelar instrumental surfmusik.

Det är tredje året i rad som Jössefors folkets hus förvandlas till en självklar samlingspunkt för rockälskande artister och besökare.

Den här gången kommer ett känt, engelskt rockabillyband på besök. Matchbox bildades på 1970-talet och fick ett flertal stora hitlåtar, bland annat Rockabilly Rebel. Nu kommer de alltså till Jössefors och arrangörerna – Folkets husföreningen själva – räknar med att britterna kommer att bjuda på en hejdundrande rock n’rollshow.

Snakebite är välkända för de flesta Arvikabor. Bandet släppte sitt senaste album – Rock It Throught The Blues – i våras och ytterligare en skiva är på gång, en split CD tillsammans med ett annat stort engelskt rock'n’roll band – Wild Engels. Under året har Snakebite gjort flera spelningar i Sverige, men också ute i Europa och i Japan.

Under kvällen spelar också Arvikabandet, Surfin' Birds, som spelar instrumental surfmusik.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.