2015-10-26 11:31

2015-10-26 11:31

Fredholm berättar om sin glasyrresa

ARVIKA

På onsdag den 28 oktober gästas Arvika Bibliotek av keramiker Anders Fredholm som under rubriken ”Handelsresande i glasyr” kommer att berätta om och visa bilder från sitt arbete.

Anders Fredholm undervisar bl.a. i glasyr på ett antal keramikutbildningar och i sitt eget arbete använder han både vedugn och gasugn. På senare tid har han jobbat mer med platta saker efter att ha drejat allt under trettio års tid.

Anders Fredholm undervisar bl.a. i glasyr på ett antal keramikutbildningar och i sitt eget arbete använder han både vedugn och gasugn. På senare tid har han jobbat mer med platta saker efter att ha drejat allt under trettio års tid.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.