2015-10-23 10:07

2015-10-23 10:07

Musikalisk utflykt med sax och piano

INGESUND

På måndag kväll framförs virtuos och vacker musik för sopransaxofon och piano på Ingesund med saxofonisten Johnny Hedlund och pianisten Per Östlund.

Johnny Hedlund har utbildats vid Musikhögskolan Ingesund och privata studier. Han är verksam som musiklärare och frilansmusiker, bland annat i Värmlands Sinfonietta.

Per Östlund har pianopedagogexamen och solistdiplom från Kungliga Musikaliska akademin, belönades dessutom med belöningsjetong och Musikhögskolans största stipendium. Han är verksam som konsertpianist och ackompanjatör, både i Sverige och utomlands.

Den musikaliska utflykten sker i kammarmusiksalen.

Johnny Hedlund har utbildats vid Musikhögskolan Ingesund och privata studier. Han är verksam som musiklärare och frilansmusiker, bland annat i Värmlands Sinfonietta.

Per Östlund har pianopedagogexamen och solistdiplom från Kungliga Musikaliska akademin, belönades dessutom med belöningsjetong och Musikhögskolans största stipendium. Han är verksam som konsertpianist och ackompanjatör, både i Sverige och utomlands.

Den musikaliska utflykten sker i kammarmusiksalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.