2015-10-23 15:50

2015-10-23 15:50

Mona Nylin kommer till visklubben

BILLINGSUDDE

Imorgon kväll, lördag, får Stavnäs Visklubb besök av Mona Nylin.

Hon utsågs till Värmlands visstipendiat 2014 och har en lång och framgångsrik karriär som singer/songwriter, musiker och konstnär i ryggen. Med rötterna i värmländsk mylla har hon flera år verkat som musiker i Berlin, New York och numera Stockholm.

”Väse, Berlin och Stockholm” är rubriken på konserten, där Mona kommer att bjuda på egna låtar. Det blir både engelska och svenska låtar som rör sig mellan visa och folkrock/folkpop. Bland annat ger hon smakprov från den kommande skivan som släpps under våren.

I vanlig ordning kommer också ett lokalt förband att underhålla och så blir det allsång med husbandet Rapz.

Hon utsågs till Värmlands visstipendiat 2014 och har en lång och framgångsrik karriär som singer/songwriter, musiker och konstnär i ryggen. Med rötterna i värmländsk mylla har hon flera år verkat som musiker i Berlin, New York och numera Stockholm.

”Väse, Berlin och Stockholm” är rubriken på konserten, där Mona kommer att bjuda på egna låtar. Det blir både engelska och svenska låtar som rör sig mellan visa och folkrock/folkpop. Bland annat ger hon smakprov från den kommande skivan som släpps under våren.

I vanlig ordning kommer också ett lokalt förband att underhålla och så blir det allsång med husbandet Rapz.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.