2015-10-15 06:00

2015-10-16 09:10

Spelar på sju olika blockflöjter

ARVIKA

På söndagskvällen blir det konsert i Trefaldighetskyrkan med Anna Wallin, blockflöjter, Ann-Helen Lindskog, violoncell och Åke Skommar, cembalo och orgel.

Anna Wallin är välkänd för Arvikapubliken. Hon är utbildad vid Schola Cantorum Basiliensis i Schweiz och har undervisat i blockflöjt och tidig musik vid Musikhögskolan Ingesund. På söndagskvällens konsert kommer hon att spela på sju olika blockflöjter. På programmet står bl.a. den kända Largosatsen ur Vivaldis konsert för flautino samt musik av Bach, Händel, van Eyck och Hotteterre

Anna Wallin är välkänd för Arvikapubliken. Hon är utbildad vid Schola Cantorum Basiliensis i Schweiz och har undervisat i blockflöjt och tidig musik vid Musikhögskolan Ingesund. På söndagskvällens konsert kommer hon att spela på sju olika blockflöjter. På programmet står bl.a. den kända Largosatsen ur Vivaldis konsert för flautino samt musik av Bach, Händel, van Eyck och Hotteterre