2015-10-06 16:29

2015-10-06 16:29

Målningar följs av konsthantverk

CHARLOTTENBERG: Alltid någon utställning på gång i biblioteket

I bibliotekets utställningsrum i Charlottenberg är alltid något på gång.

De senaste veckorna har man visat målningar av May Thyberg (bilden) och Anneli Magnusson. Utställningen ”Naturlig fantasi” pågår till den 9 oktober. En knapp vecka senare följer en grupp kvinnor från Hungvik, utanför Arvika som kallar sig ”Händer i Hungvik”.

Trion består av Karin Damberg, textil, Ingela Magnusson, keramik och Annakarin Rimo, silver.

De senaste veckorna har man visat målningar av May Thyberg (bilden) och Anneli Magnusson. Utställningen ”Naturlig fantasi” pågår till den 9 oktober. En knapp vecka senare följer en grupp kvinnor från Hungvik, utanför Arvika som kallar sig ”Händer i Hungvik”.

Trion består av Karin Damberg, textil, Ingela Magnusson, keramik och Annakarin Rimo, silver.