2015-09-17 10:44

2015-09-17 10:45

Lotta öppnar en förpackning

KRÖNIKA

Ni som har ett riktigt liv istället för att hänga på internet hela dagarna, kommer att tro att jag ljuger, men det finns folk som blivit snuskigt rika på att filma sig själva när de spelar datorspel och lägga ut filmerna på Youtube.

Ni som har ett riktigt liv istället för att hänga på internet hela dagarna, vet hälsosamt nog inte vad jag pratar om. Youtube är en sida där vem som helst kan publicera filmer, musik eller vad man känner för. Sedan kan människor över hela världen kommentera, gilla eller avsky.

Den som får många besökare kan tjäna multum.

Ni som har ett riktigt liv istället för att hänga på internet hela dagarna, kommer att tro att jag ljuger ännu mer nu, men det finns människor – vuxna människor - som blivit dollarmiljonärer på att spela in när de öppnar leksaksförpackningar och berättar om prylarna. På bäbisspråk.

Allvarligt!

Kidsen älskar filmerna och smartskallen som kom på idén gapskrattar hela vägen till banken.

Jag ska starta en egen Youtubekanal. Den ska heta Lotta öppnar en förpackning.

Det måste finnas fler än jag som blir galna på ondskefulla emballage! Ofattbara summor satsas på utveckling av nya sattyg som jag inte skulle kunna få upp om så mitt liv hängde på det.

Ta bara de där små paketen med två sockerbitar i. Vet ni vad det kostade att ta fram förpackningen? Inte jag heller, för det har jag glömt, men det var en massa miljoner. Räck upp handen alla som vet hur man ska öppna den!

Tänkte nästan det.

Min ambivalenta hjärna har inte beslutat sig för om jag ska vara höger- eller vänsterhänt, så vissa saker gör jag med fel näve. Jag hävdar ändå att åratal av saxofonspelande, trilskande med usla mikrofonstativ och glasögonjusteringar gjort mina nypor hyfsat starka.

Lik förbaskat går jag bet på att öppna de mest triviala produkter.

Jag svär över ihopsvetsade plastförpackningar, blodpuddingen, tandkrämstubsöppningens löjliga folieöverdrag, potatispåsen, pappkartongerna med krossade tomater och de där små majsburkarna med papplock man ska dra av. Inte ens en vanlig jäkla gurka lyckas jag befria från dess fullkomligt omotiverade plasthölje.

Om det står tryck här, dra här eller helt enkelt öppna här så är det något lurt. Det enda man kan vara helt säker på är att det kommer att gå åt helsike.

Efter att ha klöst, rivit, bitit, nedkallat otaliga förbannelser och dessutom misslyckats med att öppna burken med lugnande så kommer stora kökskniven fram i ett försök att mörda den förpackning som för tillfället är i onåd, vilket omgående får T1 att ryta: NEJ! SYSTRARNA SIVERTSEN SKA INTE HA KNIV! Och visst, vi är möjligen en aning klumpiga med dylika tillhyggen men det är faktiskt inte mitt fel att lillasyster höll på att förblöda efter att ha huggit sig i handen.

Men fatta hur många likes jag skulle få om jag la upp filmer där blodet skvätter och ett halvt finger studsar ner på bordet!

Ska genast förvarna banken om att de bör göra mer plats åt mina likvida medel.

Ni som har ett riktigt liv istället för att hänga på internet hela dagarna, vet hälsosamt nog inte vad jag pratar om. Youtube är en sida där vem som helst kan publicera filmer, musik eller vad man känner för. Sedan kan människor över hela världen kommentera, gilla eller avsky.

Den som får många besökare kan tjäna multum.

Ni som har ett riktigt liv istället för att hänga på internet hela dagarna, kommer att tro att jag ljuger ännu mer nu, men det finns människor – vuxna människor - som blivit dollarmiljonärer på att spela in när de öppnar leksaksförpackningar och berättar om prylarna. På bäbisspråk.

Allvarligt!

Kidsen älskar filmerna och smartskallen som kom på idén gapskrattar hela vägen till banken.

Jag ska starta en egen Youtubekanal. Den ska heta Lotta öppnar en förpackning.

Det måste finnas fler än jag som blir galna på ondskefulla emballage! Ofattbara summor satsas på utveckling av nya sattyg som jag inte skulle kunna få upp om så mitt liv hängde på det.

Ta bara de där små paketen med två sockerbitar i. Vet ni vad det kostade att ta fram förpackningen? Inte jag heller, för det har jag glömt, men det var en massa miljoner. Räck upp handen alla som vet hur man ska öppna den!

Tänkte nästan det.

Min ambivalenta hjärna har inte beslutat sig för om jag ska vara höger- eller vänsterhänt, så vissa saker gör jag med fel näve. Jag hävdar ändå att åratal av saxofonspelande, trilskande med usla mikrofonstativ och glasögonjusteringar gjort mina nypor hyfsat starka.

Lik förbaskat går jag bet på att öppna de mest triviala produkter.

Jag svär över ihopsvetsade plastförpackningar, blodpuddingen, tandkrämstubsöppningens löjliga folieöverdrag, potatispåsen, pappkartongerna med krossade tomater och de där små majsburkarna med papplock man ska dra av. Inte ens en vanlig jäkla gurka lyckas jag befria från dess fullkomligt omotiverade plasthölje.

Om det står tryck här, dra här eller helt enkelt öppna här så är det något lurt. Det enda man kan vara helt säker på är att det kommer att gå åt helsike.

Efter att ha klöst, rivit, bitit, nedkallat otaliga förbannelser och dessutom misslyckats med att öppna burken med lugnande så kommer stora kökskniven fram i ett försök att mörda den förpackning som för tillfället är i onåd, vilket omgående får T1 att ryta: NEJ! SYSTRARNA SIVERTSEN SKA INTE HA KNIV! Och visst, vi är möjligen en aning klumpiga med dylika tillhyggen men det är faktiskt inte mitt fel att lillasyster höll på att förblöda efter att ha huggit sig i handen.

Men fatta hur många likes jag skulle få om jag la upp filmer där blodet skvätter och ett halvt finger studsar ner på bordet!

Ska genast förvarna banken om att de bör göra mer plats åt mina likvida medel.