2015-09-17 11:07

2015-09-17 11:07

Arvikason ordnade stor utställning

UPPSALA: Lars Lerinutställning lockade över 7000 besökare på en dag

Marcus Modh från Arvika, antikvarie vid Uppsala universitet, är projektledare bakom en utställning med Lars Lerin på Värmlands nation.

Lars Lerin har valts in som hedersmedlem i Värmlands nation. Utställningen blev en succé direkt. Den invigdes den 12 september i samband med Kulturnatten i Uppsala och under en enda dag kom 7065 besökare. Prorektor vid Uppsala universitet, Anders Malmberg, invigde utställningen tillsammans med Marcus Modh, Värmlands nations inspektor Lars Burman (som också är från Arvika och är överbibliotekarie vid Uppsala universitet) och Förste kurator Johanna Sundqvist. Johanna håller, tillsammans med Marcus Modh i Värmlands nationsband. Utställningen visades under fem dagar och lockade totalt 7702 besökare.

Lars Lerin har valts in som hedersmedlem i Värmlands nation. Utställningen blev en succé direkt. Den invigdes den 12 september i samband med Kulturnatten i Uppsala och under en enda dag kom 7065 besökare. Prorektor vid Uppsala universitet, Anders Malmberg, invigde utställningen tillsammans med Marcus Modh, Värmlands nations inspektor Lars Burman (som också är från Arvika och är överbibliotekarie vid Uppsala universitet) och Förste kurator Johanna Sundqvist. Johanna håller, tillsammans med Marcus Modh i Värmlands nationsband. Utställningen visades under fem dagar och lockade totalt 7702 besökare.