2015-09-15 06:00

2015-09-16 09:17

Musikcafé med publikfavoriter

MANGSKOG

När Mangskogs Folkets hus på söndag 20 september slår upp dörrarna för ett nytt musikcafé blir det en härlig blandning av artister.

Först upp på scen är Sunne-Gräsmarks dragspelsklubb som med sångaren Börje Magnusson brukar bjuda på verkliga godbitar. Sedan kommer för många i Mangskogspubliken en ny spännande bekantskap, nämligen brödraparet Tony och Sören Kohlberg. De har lovat bjuda på en bred repertoar med allt ifrån visor till Beatles. Och vad är väl ett musikcafé utan Anders Brobyn? Den trivsamme, välsjungande och alltid mycket efterlängtade publikfavoriten kommer med sina eminenta spelmän att avsluta denna helafton! Som vanligt blir det fika och lotteridragningar i pausen!

Först upp på scen är Sunne-Gräsmarks dragspelsklubb som med sångaren Börje Magnusson brukar bjuda på verkliga godbitar. Sedan kommer för många i Mangskogspubliken en ny spännande bekantskap, nämligen brödraparet Tony och Sören Kohlberg. De har lovat bjuda på en bred repertoar med allt ifrån visor till Beatles. Och vad är väl ett musikcafé utan Anders Brobyn? Den trivsamme, välsjungande och alltid mycket efterlängtade publikfavoriten kommer med sina eminenta spelmän att avsluta denna helafton! Som vanligt blir det fika och lotteridragningar i pausen!