2015-06-28 14:01

2015-06-28 14:01

Broken Door lockade stor publik

ARVIKA: Stadsfesten - fredag

Publikrespons. I fredags kväll gick det inte att klaga på vädret, inte heller över stämningen på stadsfesten. En stor publik infann sig framför scenen på torget och artisterna kunde helt klart känna sig nöjda över responsen. Popduon Pier Schmid och Tobias Östlund i Broken Door skrek till och med ut att de älskade publiken.

En gitarrsträng rök, allsång bröt ut under Hey you, gitarristen Fredrik firades med en födelsedagssång på sin 40-årdag och vokalisten Tobias Östlund vinkade till sina barn. Broken Door fick avsluta kvällen i fredags och de måste ha känt sig som hemma på många sätt. Tidigare på kvällen rockade Snakebites och T-Bear & The Dukes så att det bara visslade om det.

Sommarhit?

Det var fyra år sedan Broken Door spelade på stadsfesten och nu är de aktuella med den senaste singeln It´s amazing som kan bli en sommarhit. Låten är ett samarbete med producenten Fredrik Sonefors som har jobbat med Norlie och KKV.

Bjöd på sig själv

Arvikabon Tobias Östlund både sa och visade bokstavligen att han gärna tar alla tillfällen han får att dansa coolt eller göra coola avslut på låtarna. Hoppa från podiet med trumsättet är en favorit. Pier hymlade inte med vad han tycker, och skröt om Tobias. Han sa att han tycker att Tobias är en av Sveriges bästa sångare. Pier önskade publiken en magisk kväll och hoppades att vi skulle njuta av sommar, semester och sol.

En gitarrsträng rök, allsång bröt ut under Hey you, gitarristen Fredrik firades med en födelsedagssång på sin 40-årdag och vokalisten Tobias Östlund vinkade till sina barn. Broken Door fick avsluta kvällen i fredags och de måste ha känt sig som hemma på många sätt. Tidigare på kvällen rockade Snakebites och T-Bear & The Dukes så att det bara visslade om det.

Sommarhit?

Det var fyra år sedan Broken Door spelade på stadsfesten och nu är de aktuella med den senaste singeln It´s amazing som kan bli en sommarhit. Låten är ett samarbete med producenten Fredrik Sonefors som har jobbat med Norlie och KKV.

Bjöd på sig själv

Arvikabon Tobias Östlund både sa och visade bokstavligen att han gärna tar alla tillfällen han får att dansa coolt eller göra coola avslut på låtarna. Hoppa från podiet med trumsättet är en favorit. Pier hymlade inte med vad han tycker, och skröt om Tobias. Han sa att han tycker att Tobias är en av Sveriges bästa sångare. Pier önskade publiken en magisk kväll och hoppades att vi skulle njuta av sommar, semester och sol.