2015-06-26 10:24

2015-06-26 10:24

Underhåller i Köla-Ladan

KÖLA

Under sju måndagar i sommar arrangeras underhållning i den populära Köla-Ladan.

Kvartetten Jon Nilsson, Anna Karlsson, Robert Henriksson och HanYoung Kim inleder säsongen sista måndagen i juni. De bjuder på musikalisk resa från Värmland till Verona, ett varierande program med godbitar från opera och gränslös folkmusik.

Måndagen därpå är det dags för operasångerskorna Annalena Persson och Maria Westling Mayer, som åter är på hemmaplan. Publiken får bland annat njuta av musikallåtar från Shrek och Sound of Music, samt operapärlor från Mozart till Verdi, med ackompanjemang av pianisten Pär Jorsäter. I år har de även med gästartisten Hilda Näslund från Holmedal.

Försångare till kvällens begivenhet är de lokala förmågorna Emil Zetterberg, 10 år och Lias Andrén Lagerwall, 9 år från Åmotfors.

Kvartetten Jon Nilsson, Anna Karlsson, Robert Henriksson och HanYoung Kim inleder säsongen sista måndagen i juni. De bjuder på musikalisk resa från Värmland till Verona, ett varierande program med godbitar från opera och gränslös folkmusik.

Måndagen därpå är det dags för operasångerskorna Annalena Persson och Maria Westling Mayer, som åter är på hemmaplan. Publiken får bland annat njuta av musikallåtar från Shrek och Sound of Music, samt operapärlor från Mozart till Verdi, med ackompanjemang av pianisten Pär Jorsäter. I år har de även med gästartisten Hilda Näslund från Holmedal.

Försångare till kvällens begivenhet är de lokala förmågorna Emil Zetterberg, 10 år och Lias Andrén Lagerwall, 9 år från Åmotfors.