2015-06-17 09:33

2015-06-17 09:33

Kvällsöppet med på Konsthallen

ARVIKA

På onsdag är det extraöppet på Konsthallen.

Då finns möjlighet att se utställningen med Madeleine Pyk och Camilla Pyk som visar målningar och etsningar och skulpturer i trä eller brons av Margot Luf.

Framåt kvällen finns det möjlighet att delta i workshop. Med inspiration av konstnärernas fantasifulla bild- och formspråk kan deltagarna skapa en liten rolig skulptur av papper, ståltråd, färg och annat kul. Eller varför inte en målning i miniformat, kollage eller teckning.

Då finns möjlighet att se utställningen med Madeleine Pyk och Camilla Pyk som visar målningar och etsningar och skulpturer i trä eller brons av Margot Luf.

Framåt kvällen finns det möjlighet att delta i workshop. Med inspiration av konstnärernas fantasifulla bild- och formspråk kan deltagarna skapa en liten rolig skulptur av papper, ståltråd, färg och annat kul. Eller varför inte en målning i miniformat, kollage eller teckning.