2015-05-25 10:34

2015-05-25 10:34

Fyra händer och två gitarrer

ARVIKA

På onsdag kväll arrangerar Arvika Jazz & Blues och Musikhögskolan Ingesund en konsert med Four Hands i aulan, Ingesund.

Gitarristerna Mats Norrefalk och Börje Sandquist bjuder på njutbart musikanteri. Mats har sin bakgrund i pop och rock, Börje är klassisk gitarrist. Tillsammans behärskar de ett brett urval av stilar. Egna kompositioner blandas med musik av Villa-Lobos, Jarrett, Evert Taube med flera. Four Hands bjuder på ett omväxlande program, framfört med både stor intensitet och spelglädje

Gitarristerna Mats Norrefalk och Börje Sandquist bjuder på njutbart musikanteri. Mats har sin bakgrund i pop och rock, Börje är klassisk gitarrist. Tillsammans behärskar de ett brett urval av stilar. Egna kompositioner blandas med musik av Villa-Lobos, Jarrett, Evert Taube med flera. Four Hands bjuder på ett omväxlande program, framfört med både stor intensitet och spelglädje