2015-04-21 14:32

2015-04-21 14:32

Högläsning på världsbokdagen

ARVIKA

Torsdagen den 23 april uppmärksammas världsbokdagen.

På biblioteket i Arvika har ett program satts ihop med programpunkter varje hel timme.

Dagen börjar med trolleri av Joakim Ekstam och fortsätter sedan med högläsning för vuxna och barn, om vartannat. På eftermiddagen bjuder Mohammad Mshayekh på ”Dance effects”, det blir filmvisning del 3 av Kristina Lindströms film om Astrid Lindgren och högläsning på persiska, somaliska och arabiska. Dessutom läser Urban Andersson poesi och Karina Johansson berättar om sin nya feel-good-deckare ”Ett felsteg eller två”.

På biblioteket i Arvika har ett program satts ihop med programpunkter varje hel timme.

Dagen börjar med trolleri av Joakim Ekstam och fortsätter sedan med högläsning för vuxna och barn, om vartannat. På eftermiddagen bjuder Mohammad Mshayekh på ”Dance effects”, det blir filmvisning del 3 av Kristina Lindströms film om Astrid Lindgren och högläsning på persiska, somaliska och arabiska. Dessutom läser Urban Andersson poesi och Karina Johansson berättar om sin nya feel-good-deckare ”Ett felsteg eller två”.