2018-06-10 14:56

2018-06-10 14:56

Alternativa sanningar från AYCC

Arvika: Svar från Folkets park-föreningen

replik. Föreningen Folkets Park Arvika har den senaste tiden blivit utsatt för en rad påhopp av hyresgästen Arvika Yankee Car Club och det enda vi kan konstatera är att vår hyresgästs syn på fakta är minst sagt alternativ.

Vi är en styrelse på åtta helt vanliga människor som lägger ner oerhört mycket av vår fritid på Folkets Park. Under veckorna ska gräset klippas, på vintern ska området plogas och sandas och nästan varje vecka, ibland flera gånger i veckan, har vi att ta hand om våra hyresgäster och ställa i ordning lokalen för olika arrangemang.

Det är inte Arvika Yankee Car Club som gör det jobbet, det finns heller ingen vaktmästare som gör det jobbet, utan det är vi i styrelsen som gör det jobbet, ibland med hjälp av frivilliga och AME.

I nuläget verkar vissa medlemmar i Arvika Yankee Car Club helt inställda på att trakassera Föreningen Folkets Park i Arvika. Hur mycket ska vi stå ut med och vad är syftet med detta beteende?

Styrelsen Folkets Park i Arvika

Vi är en styrelse på åtta helt vanliga människor som lägger ner oerhört mycket av vår fritid på Folkets Park. Under veckorna ska gräset klippas, på vintern ska området plogas och sandas och nästan varje vecka, ibland flera gånger i veckan, har vi att ta hand om våra hyresgäster och ställa i ordning lokalen för olika arrangemang.

Det är inte Arvika Yankee Car Club som gör det jobbet, det finns heller ingen vaktmästare som gör det jobbet, utan det är vi i styrelsen som gör det jobbet, ibland med hjälp av frivilliga och AME.

I nuläget verkar vissa medlemmar i Arvika Yankee Car Club helt inställda på att trakassera Föreningen Folkets Park i Arvika. Hur mycket ska vi stå ut med och vad är syftet med detta beteende?

Styrelsen Folkets Park i Arvika

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.