2018-05-18 14:30

2018-05-18 14:30

Evenemangen krockar

Folkparker:

Läste i dagens AN (16/5) att parkstyrelsen skulle anordna en parkdag den 7 juli. Måste ju vara hur dumt som helst då Brolle anländer Åmotfors parken samma dag. Har man ingen som helst planering i styrelsen vad gäller intäkter? Inte konstigt att man skriker efter bidrag från skattebetalarna.

Skulle ju vilja åka på båda evenemangen men det verkar som styrelsen för Arvika Parken har noll koll på lönsamhet och smidighet att planera så inte evenemang krockar.

Raggarna

Läste i dagens AN (16/5) att parkstyrelsen skulle anordna en parkdag den 7 juli. Måste ju vara hur dumt som helst då Brolle anländer Åmotfors parken samma dag. Har man ingen som helst planering i styrelsen vad gäller intäkter? Inte konstigt att man skriker efter bidrag från skattebetalarna.

Skulle ju vilja åka på båda evenemangen men det verkar som styrelsen för Arvika Parken har noll koll på lönsamhet och smidighet att planera så inte evenemang krockar.

Raggarna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.