2018-02-07 16:39

2018-02-07 16:39

Jag är stolt över fotot på älgen

Replik:

Apropå Eda guiden 2018. Roligt att signaturen KM har uppmärksammat sidan två i Eda guiden. Då var det värt pengarna för Hela Edas Listas och Sjukvårdspartiets annonsering. Jag är säker på att de flesta partier som är verksamma i Eda har fått en förfrågan från Susanne som säljer annonser på företaget som producerar guiden.

Jag är stolt över att mitt foto av den vita älgen kan vara med och marknadsföra Eda kommun.

Hans Nilsson

Kommunalråd Hela Edas Lista och kandidat till landstinget för Sjukvårdspartiet i Värmland

Apropå Eda guiden 2018. Roligt att signaturen KM har uppmärksammat sidan två i Eda guiden. Då var det värt pengarna för Hela Edas Listas och Sjukvårdspartiets annonsering. Jag är säker på att de flesta partier som är verksamma i Eda har fått en förfrågan från Susanne som säljer annonser på företaget som producerar guiden.

Jag är stolt över att mitt foto av den vita älgen kan vara med och marknadsföra Eda kommun.

Hans Nilsson

Kommunalråd Hela Edas Lista och kandidat till landstinget för Sjukvårdspartiet i Värmland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.