2018-02-06 19:05

2018-02-06 19:05

Kommunen sålde vår gångväg

Edane:

Kan kommunen svara oss gång- och cykeltrafikanter i Edane på hur de kan sälja en bit av vägen som vi går promenader med hundar, cyklar till och från jobb och skola på med mera? Företagaren som köpt vägbiten har stängt av den.

Vi är många som är tvärförbannade. Se till att göra en ny liten gång- och cykelväg bredvid i så fall, så folk tar sig fram. Skäms på er alla berörda.

JF

Kan kommunen svara oss gång- och cykeltrafikanter i Edane på hur de kan sälja en bit av vägen som vi går promenader med hundar, cyklar till och från jobb och skola på med mera? Företagaren som köpt vägbiten har stängt av den.

Vi är många som är tvärförbannade. Se till att göra en ny liten gång- och cykelväg bredvid i så fall, så folk tar sig fram. Skäms på er alla berörda.

JF

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.