2017-06-19 06:00

2017-06-19 06:00

Många frågetecken i Eda kommun

EDA: Moderater bekymrade över utvecklingen

Vi fick en påkostad broschyr från HEL inför valet 2014. Två år har gått ingenting har hänt.

Ekonomin raseras, rektorer, lärare, sköterskor och undersköterskor slutar. De som är kvar i skolan, inom vård och omsorg sliter oerhört hårt för att hålla igång det hela så bra som möjligt, men detta är en ohållbar situation, det sliter personalen som jobbar extra, övertid, blir sjukskrivna, med mera.

Föräldrar är bekymrade och vill ha svar. Vad kommer att hända när höstterminen startar? Men det finns inga svar. Det verkar som Hans N har varit på semester de två senaste åren och inte märkt någonting.

Men nyligen står Hans Nilsson i TV och påstår att han kan ordna till en budget i balans och att det inte kommer att märkas i undervisningen trots att det saknas så många miljoner. Hans pratade också om effektivisering. Men du är väldigt sent ute Hans, det finns snart inget att effektivisera.

Företagen är lika missnöjda som vanligt, nu är vi på sista plats igen på rankningen bland värmländska kommuner.

Bra och viktiga utbildningar i Eda läggs ner. Utbildningar som var bra både för företagen och för de elever som utbildades. De flesta fick jobb efter avslutad utbildning.

Det är väl du Hans som är den högst ansvarige för Edas framtid för tillfället. Du kan väl inte vara nöjd med det som du tillfört.

Nya Moderaterna i Eda är mycket bekymrade över denna utveckling

Styrelsen

Nya Moderaterna i Eda

Ekonomin raseras, rektorer, lärare, sköterskor och undersköterskor slutar. De som är kvar i skolan, inom vård och omsorg sliter oerhört hårt för att hålla igång det hela så bra som möjligt, men detta är en ohållbar situation, det sliter personalen som jobbar extra, övertid, blir sjukskrivna, med mera.

Föräldrar är bekymrade och vill ha svar. Vad kommer att hända när höstterminen startar? Men det finns inga svar. Det verkar som Hans N har varit på semester de två senaste åren och inte märkt någonting.

Men nyligen står Hans Nilsson i TV och påstår att han kan ordna till en budget i balans och att det inte kommer att märkas i undervisningen trots att det saknas så många miljoner. Hans pratade också om effektivisering. Men du är väldigt sent ute Hans, det finns snart inget att effektivisera.

Företagen är lika missnöjda som vanligt, nu är vi på sista plats igen på rankningen bland värmländska kommuner.

Bra och viktiga utbildningar i Eda läggs ner. Utbildningar som var bra både för företagen och för de elever som utbildades. De flesta fick jobb efter avslutad utbildning.

Det är väl du Hans som är den högst ansvarige för Edas framtid för tillfället. Du kan väl inte vara nöjd med det som du tillfört.

Nya Moderaterna i Eda är mycket bekymrade över denna utveckling

Styrelsen

Nya Moderaterna i Eda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.