2016-09-16 06:00

2016-09-16 06:00

Varför lyssnar ni inte på vad folk tycker?

INSÄNDARE: Nu är det dags igen

Önskar ni vore bättre på att förklara att Tallen i Edane stängs så barn från både Edane och Arvika kan få sin plats just här i Vikene. Är föräldrar då beredda på att köra hit?

De kan bli en omväg för dem. Det borde ni styrande kunna ha kollat upp sen i våras. Blir det få som vill ha platserna här är blir det ju enklare att lägga ner för det ligger nog som nästa steg. Vi har hjärnor även på landsbygden. Redan sen i vårterminens slut har de flyttat elever, en till annan kommun och några till stan. De har även flyttat in elever. Trodde ju att ni var villiga att lyssna något på en drivande landsbygd men det verkar ha gått prestige och makt i att ni ska ha igenom detta. Att det sen beror på att det inte finns gympa- och slöjdsal beror ju på att NI valde att inte bygga det då ni byggde skolan. Att ni sen inte tänker ha med att renovera gymnastikhallen i Edane är också märkligt om allt ska dit för den hade L motion om för längesen att den var dålig.

Sjuktalen säger ni också att ni har höga. Kan de bero på att ni kör över och inte lyssnar på er personal? De gäller alla områden.

Maria Haglund

 

De kan bli en omväg för dem. Det borde ni styrande kunna ha kollat upp sen i våras. Blir det få som vill ha platserna här är blir det ju enklare att lägga ner för det ligger nog som nästa steg. Vi har hjärnor även på landsbygden. Redan sen i vårterminens slut har de flyttat elever, en till annan kommun och några till stan. De har även flyttat in elever. Trodde ju att ni var villiga att lyssna något på en drivande landsbygd men det verkar ha gått prestige och makt i att ni ska ha igenom detta. Att det sen beror på att det inte finns gympa- och slöjdsal beror ju på att NI valde att inte bygga det då ni byggde skolan. Att ni sen inte tänker ha med att renovera gymnastikhallen i Edane är också märkligt om allt ska dit för den hade L motion om för längesen att den var dålig.

Sjuktalen säger ni också att ni har höga. Kan de bero på att ni kör över och inte lyssnar på er personal? De gäller alla områden.

Maria Haglund

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.