2016-08-12 06:00

2016-08-12 06:00

Flagga för drottningen

ARVIKA

Många flaggor var hissade när drottning Silvia hade namnsdag. Det är ju allmän flaggdag.

Jag undrade hur de skulle kunna byta flagga på kommunens tak, det tog i och stormade rätt rejält, men en eloge till de två gubbarna som trotsade stormen och lyckades byta flagga. Det såg väldigt dramatiskt ut. Med skräck följde jag er från fönstret.

Jag undrade hur de skulle kunna byta flagga på kommunens tak, det tog i och stormade rätt rejält, men en eloge till de två gubbarna som trotsade stormen och lyckades byta flagga. Det såg väldigt dramatiskt ut. Med skräck följde jag er från fönstret.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.