2016-07-20 06:00

2016-07-20 06:00

Störs inte av ljudterrorn

ARVIKA:

Jag bor på parkgatan sedan några år.

Jag kan inte påstå att jag störs av den så kallade ljudterrorn om nätterna från de många jänkarna, blöjraggarna i sina volvon, andra svenssonbilar och a-traktorer. Raggare hör till svensk kultur och musiken från bilarna oavsett skick likaså. Arvika är kulturbygd med konstnärer runt Racken med mera. Raggarkulturen borde K-märkas så att den inte försvinner, men med undantag för svennebilar och a-traktorer som inte hör dit.

Värna om kulturen

 

Jag kan inte påstå att jag störs av den så kallade ljudterrorn om nätterna från de många jänkarna, blöjraggarna i sina volvon, andra svenssonbilar och a-traktorer. Raggare hör till svensk kultur och musiken från bilarna oavsett skick likaså. Arvika är kulturbygd med konstnärer runt Racken med mera. Raggarkulturen borde K-märkas så att den inte försvinner, men med undantag för svennebilar och a-traktorer som inte hör dit.

Värna om kulturen

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.