2016-04-08 06:00

2016-04-08 06:00

Epa- och A-traktorer är välkomna!

ARVIKA/EDA: En ungdomskultur

trafik. A-traktorer är en bastard skriver signaturen Stadsboende medborgare i Arvika Nyheter häromdagen.

Den typen av argument förstärker bara skyttegravskriget. På Järnskogs Hembygdsgård i Koppom har vi ett helt annat synsätt. Vi ser ungdomarna i Epa- och A-traktorer som personer som är väl värda att uppmärksamma. De utgör också Sveriges framtid! På Nationaldagen den 6 juni välkomnar vi därför alla ungdomar att ställa ut sin Epa-/A-traktor på hembygdsgården. Då kan både vuxna och barn titta på fordonen, prata med förarna och avdramatisera hela situationen. Vi hoppas att även Stadsboende medborgare dyker upp och kanske får en ny syn på denna livsstil.

Anders Överby

Koppom

Den typen av argument förstärker bara skyttegravskriget. På Järnskogs Hembygdsgård i Koppom har vi ett helt annat synsätt. Vi ser ungdomarna i Epa- och A-traktorer som personer som är väl värda att uppmärksamma. De utgör också Sveriges framtid! På Nationaldagen den 6 juni välkomnar vi därför alla ungdomar att ställa ut sin Epa-/A-traktor på hembygdsgården. Då kan både vuxna och barn titta på fordonen, prata med förarna och avdramatisera hela situationen. Vi hoppas att även Stadsboende medborgare dyker upp och kanske får en ny syn på denna livsstil.

Anders Överby

Koppom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.