2016-03-16 09:43

2016-03-16 09:43

Var stolta, Edabor!

EDA: Många möjligheter för turister

Under v.9 var det sportlov för barn och ungdomar i Värmland. Då passade jag och mina två barn att besöka denna vackra del av Västvämland. Med alla fina sjöar och friluftsområden.

Nu hade vi planerat några skiddagar vid Valfjället Skicenter och vilken fin anläggning! Mycket fina preparerade backar som passar till alla och glada och tillmötesgående personal. Det var några år sedan vi var där senast och vi blev glatt överraskande av de nya attraktionerna i backen, en bra och utmanande Skicross-bana och hoppkudden! Så roligt för alla barn och även för oss vuxna som törs...

En kanonanläggning som jag vill varmt rekommendera till alla skidälskare, passar bra till hela familjen. Och bara 1 1/2 timme bilfärd från Karlstad. Och nu finns det också bra boendemöjligheter vid backen som vi ska utnyttja nästa gång när vi vill åka skidor.

Under våra dagar uppe i väst så besökte vi också Charlottenberg Shoppingcenter och där var det lätt att både spendera tid och pengar. Vilka möjligheter det finns för oss turister i denna vackra kommun, så var stolta för allt ni har!

Vi kommer att återvända igen till denna vackra bygd!

Britt-Inger Gustafsson

Under v.9 var det sportlov för barn och ungdomar i Värmland. Då passade jag och mina två barn att besöka denna vackra del av Västvämland. Med alla fina sjöar och friluftsområden.

Nu hade vi planerat några skiddagar vid Valfjället Skicenter och vilken fin anläggning! Mycket fina preparerade backar som passar till alla och glada och tillmötesgående personal. Det var några år sedan vi var där senast och vi blev glatt överraskande av de nya attraktionerna i backen, en bra och utmanande Skicross-bana och hoppkudden! Så roligt för alla barn och även för oss vuxna som törs...

En kanonanläggning som jag vill varmt rekommendera till alla skidälskare, passar bra till hela familjen. Och bara 1 1/2 timme bilfärd från Karlstad. Och nu finns det också bra boendemöjligheter vid backen som vi ska utnyttja nästa gång när vi vill åka skidor.

Under våra dagar uppe i väst så besökte vi också Charlottenberg Shoppingcenter och där var det lätt att både spendera tid och pengar. Vilka möjligheter det finns för oss turister i denna vackra kommun, så var stolta för allt ni har!

Vi kommer att återvända igen till denna vackra bygd!

Britt-Inger Gustafsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.