2016-03-09 06:00

2016-03-09 08:32

Utfärda varning

REGLER

Jag läste artikeln om problemet med rökare på flyktingboendet i Glava. Finns det uppsatta regler som skall följas och inte detta görs; tillämpa samma följder som för andra grupper i vårt samhälle. Vid första gångens förseelse: Utfärda en tydlig varning. vid andra: dra en ersättningsdag. Vid tredje: håll inne dagersättningen fem dagar och vid fortsatta upprepningar dra ersättningen på obestämd tid så får vederbörande kvalificera sig igen... Och det ifrån sitt hemland.

Arbetslös

Jag läste artikeln om problemet med rökare på flyktingboendet i Glava. Finns det uppsatta regler som skall följas och inte detta görs; tillämpa samma följder som för andra grupper i vårt samhälle. Vid första gångens förseelse: Utfärda en tydlig varning. vid andra: dra en ersättningsdag. Vid tredje: håll inne dagersättningen fem dagar och vid fortsatta upprepningar dra ersättningen på obestämd tid så får vederbörande kvalificera sig igen... Och det ifrån sitt hemland.

Arbetslös

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.